Kathrine Junker

Kathrine er Bent Junkers datter. Hun er født i 1993 og er ligesom sin far opflasket med musikken. Hun var bare 7 år, da hun første gang var med farmand ude at synge. Siden har hun været med ham til diverse juletræsfester, fastelavnsfester og skolefester.

Efter hun nu er blevet voksen tager hun med til alle slags fester og arrangementer.

Kathrine har fået undervisning i klaver, solosang samt sunget i kor. Som 13-årig fik hun sine første solo-sange til MUK´s store show, med mere end 60 medvirkende. Hun har også optrådt sammen med Anette Heick og Bobo Moreno i et stort show. Kathrine havde i et par år også hovedrollen i Lalandias mini-musical.

Hun har efterhånden udviklet en flot og sikker sangstemme. Under middagen imponerer hun publikum med smukke numre som, ”Smile”,” The Rose”,” En kort en lang”, ”What a Wonderfull World” o.m.a.

Til dansen spænder hendes repertoire vidt fra bl.a. kunstnere som Celine Dion, Shania Twain, Dolly Parton, Duffy, Abba, Lucas Graham, Trine Dyrholm, Whitney Houston, men også mange af de gamle dansktopslagere, såsom ”Gid du var i Skanderborg”, ”Sommer og sol” osv.

Kathrine er altid en musikalsk oplevelse med sin smukke sangstemme og sin fantastiske udstråling på scenen.