Jyske Vestkysten:

Bent Junkers trio leverede den musik, der lige præcis sørgede for at stemningen kom helt i top, ikke mindst pga. Kathrine Junker, som synger helt fantastisk smukt.

Vejle Amts Folkeblad:

Deres styrke ligger i, at De både kan spille gamle udspillede Giro 413-travere og de mere rockbetonede numre med den samme glød.
De er så professionelle, at de kan tilsætte de kendte numre hjemmelavede rifs og variationer, så der er godter til flere slags musik-yndere.
Men vigtigst af alt; De er tjenere for Deres publikum – uden fine fornemmelser!!

Endnu engang TAK

for en formidabel musikoplevelse i lørdags. Det var en fornøjelse at opleve Jer og fantastisk at få lov at synge sammen med Jer. Jeg har aldrig haft så fed en backing.. KANON! Jeg tror simpelthen ikke der er superlativer nok i det danske sprog til at beskrive Jeres musikalske talent og udfoldelse…
Venlig hilsen Musiker Bo Olsen (ham den skaldede)

Hej Bent og Anders

Mange tak for sidst og TUSIND TAK for en kanon musikalsk aften med perfekt festmusik. Vi har bare fået så mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster, hvilket du og Anders er en stor del af. Så rigtig mange tak fordi I gav den hele armen i går aftes – det er lige sådan vi gerne vil have det.
Vi glæder os også rigtig meget til Hovborg aften d. 26. oktober, hvor hele slænget ca. 22 personer møder op til en forrygende aften med Jeres musik.
Vi snakkes ved
Hilsen Hans og Helle

Dansk Kroferie:

Stor ros til Bent Junker & Co. for den høje kvalitet!!!

Kære Bent og Kathrine

1000 tak for en kanon fed aften til vores bryllupsfest på Nebelgård. I var med til at stemningen var i top, og dansegulvet fyldt op☺ Kathrine du er bare for sej – ”go for it”… Hvis du vidste hvor meget folk snakkede om dig dagen efter – det var vildt… ”Tusind tak for en total fed Bruno Mars sang fra min kære husbond”
Bent du er jo også bare go’, men det ved du jo☺
STOR TAK!!
Brian og Louise

Kære Bent

Tak for sidst. Det var en kanon fest ☺
Du er bare så professionel og har en meget stilfuld personlighed, en ener..
Derudover var din musik pakket ind i et yderst professionelt lydbillede som gav os den ultimative oplevelse af musikken. Fed lyd!!
Kort sagt du er en musiker der kan dit kram.
En stor fornøjelse!
Kh
Susanne og Jan

Jydske Vestkysten:

Det er en skam, Jydske Vestkysten ikke er en lydavis for det er ren balsam for øregangene når Kathrine synger…. Når Kathrine Junker synger, rejser de små hår sig på kroppen, og øjnene trækker fulde af vand.

Jydske Vestkysten:

Bent Junker kan spille til enhver fest. Han har et bredt repertoire og er en fremragende tekniker. Ikke bare en orgelmand der gemmer sig nede i hjørnet. Han er en del af festen. Og så kan han jodle, roser Ronnie Olesen. Han er et musikalsk geni. Han kan spille alt på øret, og er utrolig harmonistærk, stemmer Kjær Vallentin Jensen i.

Hej Bent og Kathrine

Vi vil lige sige, tusind tak en ekstra gang, for det flotte musik I leverede til vores bryllup i Arnbjerg Pinselørdag. Der er så mange der har rost Jer. Kathrine du sang bare så vidunderligt.
Kærlig hilsen og tak
Vibeke og Søren

Jydske Vestkysten: af musiker Ronnie Olesen

… Midtvejs i første afdeling kommer et af MUK-showets højdepunkter i form af en solist, Kathrine Junker. Aldeles fremragende.

Hej Bent & Co.

En lille hilsen herfra Rødekro.
Vi vil gerne sige ”tusind tak” for super godt musik til Olufs 60 års fødselsdag på Agerskov Kro.
Hvor er I bare goe… Lige fra start til slut. Det var rigtig godt ved bordet, og under dansen ”Bare Super”
Kromanden havde lovet at bestille musikken til festen. Han sagde: ”I får de bedste, som spiller her på kroen, og som han sagde, Vi skal jo også selv med som venner, til festen”
Og I levede op til forventningerne.
Mange hilsner fra
Conny & Oluf Bejerholm, Rødekro

Jørn Vind:

Jeg har oplevet Bent Junker & Co. på Hovborg Kro. Helhedsindtrykket var fint. De havde et bredt repertoire, som kunne tilfredsstille alle i salen, alt sammen leveret i en behagelig lydstyrke. Da jeg selv er musiker lagde jeg også mærke til det ”håndværksmæssige”.

Hej Bent Junker & Co.

Det var sandelig noget af en oplevelse at høre Jer spille!!! En rigtig god oplevelse!!! Der er så tit nogen, der har fortalt mig, at I spiller bare så godt – nu ved jeg, at det passer! Det var simpelthen dejligt at sidde og nyde lækker dinner-musik med kendte gode gedigne melodier i herlige arrangementer. Topprofessionel musik + det allerbedste: Jeres udstråling! Jeres glæde ved at spille og spille sammen forplanter sig langt ud i salen og løfter os alle sammen op! Jo, det var en flot aften!
Kærlig hilsen
Conny

TAK FOR MUSIKKEN TIL vores fest!

Det er formidabelt som I kan!!!!!! Skabe en fantastisk stemning og en super glad ”energi” gennem musikken – med flotte arrangementer med diverse numre…
Hilsen Bente og Søren

Hej Bent Junker & Co.

Mange tak for en helt fantastisk aften – I spillede total op til vores forventninger og mere til. Din datter fik sandelig også sat et godt fodaftryk til en uforglemmelig aften.
Endnu engang mange tak for Jeres store indsats, for at gøre vores sølvbryllupsfest til den bedste aften nogensinde.
Lisbeth og Jens Peter

Hej Bent og Co.

Endnu engang tak for en forrygende aften. Det var bare så godt! Fra alle vore gæster har vi fået at vide, at det var en super fest, med masser af gang i den. Og det har I en stor andel i, alle var enige om én ting, musikken den var bare i orden.
Med venlig hilsen
Mona og Karsten, Tarm

Hej Junker & Co.

Vi vil sige tak for Jeres gode humør og Jeres dygtighed. Jeres festmusik var med til at gøre aftenen uforglemmelig og det er det alle gæsterne snakker om den dag i dag.
Vi siger Jer begge 1000 tak.
Mange hilsner
Marianne og Tonny Holden
Ålbæk

Kære Bent & Co.

Kanonflot lyd- godt musik- flot opbakning til Gudrun (vinder af Stjerne for en aften)
Indrømmet: I ER absolut de bedste- stort flot hip hip
De bedste hilsner
Kim Madsen
Ballumhus

Kære Bent og Co.

Vi vil bare lige fortælle Jer, at vi er super glade for en festlig aften i Jeres selskab i Skovpavillionen, Skjern d. 29. april. I levede fuldt ud op til vores forventninger. I har fået mange roser fra alle gæsterne, så godt gået.
Vi ses på Hovborg Kro til Julefrokost. Vi er ved at arrangere en weekendtur derned med en masse venner, men kun fordi det er Jer som spiller.
Há det godt.
Med venlig hilsen
Anni og Ole Kjær Jensen

Hej

Jeg vil lige sige tusind TAK for en ”fed” fest i tirsdags. Den bar I bare helt suverænt. Det blev en fest lige i den stil vi kunne tænke os. Alle har rost både kroen og musikken, musikken vidste vi jo var i orden (puds nu lige glorien hvá!)
Vi elsker at danse og det fik vi lov til.
Vi glæder os til næste gang vi skal høre Jer!
Mange hilsner fra
Margit og Jens Viggo

Hej Bent

Tusind tak for sidst og for noget fantastisk dejligt musik.
Med venlig hilsen
Erling og Dorte

Kære Bent

Allerførst: Tusinde, tusinde mange tak!
Tak fordi I var med til at gøre vor 2x60 års fødselsdagsfest på Hovborg Kro til noget særligt.
Vi har fået utrolig fine tilbagemeldinger fra vore gæster omkring Jeres fantastiske musik, som I kan være stolte over. Det er hermed givet videre.
Det blev for os nogle uforglemmelige dage, som vi vil mindes med stor glæde.
Endnu engang mange tak.
Med venlig hilsen
Ilse og Gert

Kære Bent

Så var det 4. gang du spillede til en af vores fester i Ålbæk Forsamlingshus. Tak for din fortryllende musik og sang, fordi du altid er så smilende og veloplagt under hele festen og fordi du har en perfekt timing og forstår at holde gang i enhver fest, fordi det aldrig er kedeligt når du sidder bag dine instrumenter, og fordi du kan spille næsten alt hvad vi beder dig om.
Tak fordi du var med til at gøre dagen til noget ganske særligt og ubeskriveligt, som vi vil mindes med stor glæde langt ud i fremtiden!
De kærligste hilsener
Tanie og Peter Glarbo, Tradsborg

Hej Bent

Tusind tak fordi du spillede til min fødselsdag d. 28. marts. Det gjorde du super godt, og gæsterne har rost dig meget, og det er hermed givet videre.
Mange hilsner og tak herfra
Anna-Lise

Hej Bent!

Vi har hørt Jer til årsmødet med Jersey her sidste weekend og I spillede jo bare så kanon godt..
Min mand er stor TV2 fan og han var meget imponeret over hvor kanon godt du kunne synge det.
Med venlig hilsen
Jonna Hosbond Thomsen

Hej i to!

Vi vil gerne sige tusind tak for den fantastiske musik i leverede til vores bryllup. Jeres underholdning og musik sad lige til højrebenet. Vi har fået en masse positiv feedback fra vores gæster og det er jo super dejligt! Vi vil til enhver tid anbefale Jer til andre, og det kan da også være I hører fra os igen!!
I var med til at gøre vores dag til noget helt specielt, det vil vi aldrig glemme.
De varmeste hilsner
Anne og Dan Køhrsen

Hej Bent & Co.

En hilsen og med tak for sidst.
Vi har fået mange tilbagemeldinger om, at det var en kanonfest. Og musikken var ”BARE” så god.
Vi syntes også selv det var en rigtig god fest.
Endnu engang tusind TAK.
Held og lykke fremover og på gensyn.
Mange hilsener fra Leif og Konnie Krog i Bække